Звернути увагу на роботу таксопарків нашого міста
Я, Зирянова Валентина Миколаївна, прошу звернути увагу на роботу таксопарків нашого міста та провести контроль їх діяльності. Метою мого звернення стала подія, яка відбулась зі мною. На 16.09.2016р. в мене була призначена консультація офтальмолога в кліниці ім. Гіршмана м. Харків. Квиток на потяг було придбано на 16.09.2016р. на 04-27 год. Ввечері (приблизно о 18-19 год.) я зателефонувала на службу такси "Еталон" (№ тел.0969444422) з проханням подати таксі за адресою Чумацький шлях 9, 3-й під"їзд на 03-30 год. з перевезенням на вокзал. Заявку в мене прийняли і сказали, що зателефонують. О 3-й годині ночі мені зателефонували і повідомили, що в нашому районі машин немає. Я в паніці стала телефонувати в службу "Еталон", мені спокійно відповіли, що машин в нашому районі немає. На моє панічне: "Ви, що смієтесь, в мене о 04-27 відходить потяг, я замовляла таксі вчора ввечері" мені відповіли: "Коли б ви не замовляли, ми все одно починаємо шукати таксі за пів години до заявленого часу.Я зателефонувала на 646. Через 1-2 хвилини прийшла смс з номеру 646: "Вибачте, у Вашому районі немає вільної машини.Я зробила спробу зателефонувати ще по деяким номерах таксі, але мені відповідали, що в Крюкові машин немає. В 03-35 я вибігла на вулицю в надії знайти хоч би який транспорт, але вулиця пуста і жодної машини.Служби таксі беруть замовлення, не попереджаючи, що авто будуть шукати вночі за пів години до замовленного часу, знаючи наперед, що, особливо з Крюкова. таксі не буде і спокійно повідомляють про це, коли вже ніяким чином на потяг не встигниш. Я вважаю, що у таких служб, які "хочу їду, хочу не їду" дозвіл на діяльність треба забирати.Район Крюкова останнім часом приречений, навіть по Крюкову важко замовити таксі. На основі вищевказаного, прошу розглянути данне питання, провести перевірки служб таксі і взяти на контроль їх діяльність.Через засоби массової інформації інформувати куди можна терміново звернутись у данному випадку.