Перевірити законність роботи гральних закладів(ігрових автоматів) в Кременчуці. Заборонити їх роботу в нічний час.
Під виглядом державних лотерей чи інтернет кафе в Кременчуці виникла ціла мережа незаконних гральних закладів де можна пограти на гральних автоматах. Тільки замість самого автомата в гральних залах встановлені компютерні монітори з мишками. Там можна вибрати будь-яку з популярних програм ігрових автоматів, внести гроші на касі і з легкістю їх ПРОГРАТИ!!! Різниця тільки в тому що замість реальних кнопок на автоматі гравець за допомогою компютерної мишки тисне на ці ж кнопки на моніторі. Таких закладів в Кременчуці зявляється все більше і більше. Відбуваються явні порушення законів України які покриваються і "кришуються" зацікавленими особами при владі. Пане Мер Кременчука, наполегливо просимо Вас посприяти вирішенню цього питання і очистити наше прекрасне місто від незаконних гральних закладів.