Ремонт зупинки на В.Пугачова (зі сторони Маркет-опту) та тротуару
На зупинці В.Пугачова (Московській) на тому боці, як їхати на Молодіжний (зі сторони Маркет-опту) дах самої зупинки вже давно знаходиться в аварійному стані. Щодня на цій зупинці знаходяться сотні людей і невідомо, коли настане той день (а він точно настане), коли якомусь нещасному приземлиться на голову шмат того даху, кусок льодяної брили або ще щось. Сама опора там ще нічого - пофарбувати і нехай стоїть ще сто років), а от дах - от-от обвалиться комусь на голову. Вважаю, що дах треба зробити не під прямим кутом, а трохи нахиленим назад, щоб стікала вода і сніг і сам дах весь замінити і збільшити площу його поверхні або й самої зупинки, якщо це можливо. В ідеалі, звичайно, якби хоча б ззаду була стінка - щоб не так сильно задувало вітрами і дощем в непогоду. Але хоча б дах.. І ще дуже серце болить за величезне дерево, яке дуже класно захищає влітку від спеки на цій зупинці, здається то велика акація. Якісь вандали часто влітку кидають у самісіньке дерево недопалки і воно у прямому сенсі горить зсередини. Вважаю, що треба його полікувати знавцям як це робиться - якимось садовим варом чи ще чимсь, і залатати ту дірку, щоб ніхто не робив сміттярку з величезного дерева. І щодо сміттярки - коло зупинки її теж нема. Найближча - біля перукарні. Що теж не дуже зручно. А ще нехай хтось зверне увагу не лише на дороги, а й на тротуари, якими просто неможливо рухатись. Той, хто йшов пішки з Гвардійської на Московську (по цій же стороні, де Маркет-опт) - мене зрозуміє. Вимушені йти аж під каштанами, бо тротуаром йти - ноги можна повиламувати. І ще дуже велика проблема в тих же місцях виникає під час того, коли тане сніг або після зливи. Якісь дебіли під час ремонту дороги, позакривали намертво усю "ливнёвку". І через те, що воді немає куди стікати, люди бродят мало не по коліно у холодній воді, через що псують недешеве зараз для всіх взуття і найголовніше - мокрі ноги здоров"я не додають...Сподіваюся на підтримку однодумців. Дякую. :)