Незалежна експертна оцінка наслідків будівництва Біланівського ГЗК
1. Екологічна експертиза(місцевими науковцями) 2.Медико-соціальні наслідки(місцеві провідні спеціалісти) 3.Залучення громадскості Проблема будівництва Біланівського ГЗК на вістрії громадської дискусії, протягом останніх 7 років. Ця тема дуже важлива, оскільки, будівництво Біланівського ГЗК може нанести велику шкоду навколишньому середовищу. Часом люди в гонитві за заробітком забувають про те, які незворотні наслідки можуть виникнути у природі. Цілком можливо, що відкриття Біланівського ГЗК нанесе ту саму непоправну шкоду, де буде небезпечно жити нам та майбутнім поколінням. Адже ми господарі нашої природи, а вона - скарбниця з усіма її скарбами. І ми зобов'язані її зберегти, бо руйнуючи одну ланку, ми руйнуємо цілий ланцюжок. Тому нам необхідно провести незалежну експертну оцінку наслідків відкриття Біланівського ГЗК. Я сподіваюся, що люди схаменуться, перестануть руйнувати землю, на якій живуть і зрозуміють, що наша планета існує не для одноразового використання.