Облаштування у місті "Гриль зон"
Звернення На початку весни та до пізньої осені кременчучани починають з родинами відпочивати на природі, але на жаль у місті досі відсутні облаштовані місця для відпочинку з можливістю посмажити м'ясо (шашлики, стейки) В європейських країнах дуже відповідально відносяться до питання екології та збереження природи взагалі. В європейських містах облаштовані так звані "Гриль зони" або навіть цілі "Гриль парки", кожен має змогу прийти до "Гриль зони" та посмажити м'ясо. "Гриль зони" облаштовані, як у великих парках так і у вздовж річок. Така практика облаштування" Гриль зони" або цілих "Гриль парків" започаткована і в українських містах. "Гриль зони" є безкоштовні так і на комерційній основі. "Гриль зони" облаштовані мангалами, що унеможливлюють розведення багаття на землі. Також облаштовані столиками з лавочками. У "Гриль зонах", які є приватними та спектр послуг більш комфортний. У мережі Фейсбук мною було влаштоване обговорення питання необхідності "Гриль зони" у місті, і обговорення підтримало багато кременчучан, і можемо зробити висновок, що місця облаштовані "Гриль зонами" необхідні місту. Прошу сформувати робочу групу з представників: благоустрою міста, депутатів, відділу екології, торгівлі, громади міста, зацікавлених підприємців, для обговорення та напрацювання програми по облаштуванню у місті Кременчук "Гриль зон"