«Встановлення протиавтомобільних стовпчиків/бетонних напівсфер»
У нашому місті дуже велика проблема з паркувальними місцями. Але це водіям не дозволяє паркуватись та поводити себе нахабно з пішоходами, які нічим не захищені. До суті справи. Прошу встановити стовпчики чи напівсфери для блокування проїзду автомобілям. Найболючіше місце біля ПК "Кредмаш". На зуп. Водоканал, де магазин Каштан, є широкий тротуар, там себе водії почувають як на дорозі, де й права свої "качають", ніби це ми їм заважаємо, а не навпаки. Зуп. Залізничний вокзал, де маг. Маркетопт, така ж біда, коли затор чи коли їде потяг, деякі водії об'їжджають по тротуару, сигналячи пішоходам в спину. Як мені повідомили у патрульній поліції, до якої я звернувся, то з'їзд/заїзд по пішохідному переходу та тротуарному камені заборонено, для цього є спеціальний в'їзд та виїзд. Тому прошу посприяти у вирішенні даного питання. Це буде краще для всіх нас. P.S. Я не проти паркування біля ПК "Кредмаш", я проти того, як вони це роблять.