Про призначення керівників комунальних підприємств міста на конкурсних засадах
Ми,члени Громадської організації «Кременчуцький антикорупційний центр», від імені мешканців Кременчука, з метою встановлення єдиного механізму організаційно-правових заходів щодо призначення на посаду або звільнення з посади керівників комунальних підприємств, установ чи організацій, подолання залишків тоталітаризму, сприяння розвиткові демократичних засад, пріоритетності загальнолюдських цінностей,звертаємосядоКременчуцької міської ради та особисто доміського голови Малецького В.О.з вимогоювизначити відповідним рішення міської ради механізм призначення на посаду керівників підприємств, установ та організацій, що перебувають у комунальній власності територіальної громади Кременчука на конкурсних засадах, що дозволить обирати керівником людину з високими моральними та професійними якостями, на яку покладається відповідальність за економічну та господарську діяльність за ввірене йому підприємство, установу чи організацію та обов’язкове щорічне звітування перед територіальною громадою міста про ефективність роботикерівника підприємства.