Встановлення очисних приладів у дит. лікарнях та приймальнях і дит садках.
Звертаюсь до вас з даним зверненням з метою покращення умов перебування дорослих та дітей у дитячих закладах (лікарнях- кабінет лікаря, або приймальня), дитячих садках (у группах). Основна мета встановлення: покращення, очищення та знезараження повітря від шкідливих мікробів та інфекцій у закладах масового відвідування дітей сертефікованіми очісними приладами. Адже діти це наше майбутнє, хто як не ми можем їм гарантувати якісне життя та міцне здоров'я. У таких місцях перебувають діти різного віку, особливо новонароджені піддаються різним видам хвороб, які ми самі і поширюємо. У дитячих садках ситуація в край критична! Діти дуже часто хворіють та інфікують інших і так усе це крутиться по колу. Я сам батько двох дітей і мені дуже хотілось би щоб не тільки мої діти були здорові а і ваші! Даний пристрій гарантує глибоку очистку повітря від шкідників у таких місцях. Вважаю що багато хто з нас користується такими приладами вдома. Одже давайте змінимо життя на краще!