Розвиток спорту в місті
Нещодавно в м. Кременчук зусиллями активістів та прихильників такого виду спорту як бадмінтон (який є до речі олімпійським) Купцовим М.В. та Якимець В.М. була зареєстрована громадська організація «Федерація бадмінтону міста Кременчука» для популяризації цього виду спорту в м. Кременчук, який із задоволенням почали відвідувати діти та дорослі. На жаль, на даний момент федерація не має спеціально відведеного місця для занять та тренувань дітей. В літній або теплий час заняття та тренування відбуваються в міському парку Придніпровський. Зусиллями Купцова М.В. та Якимець В.М. на час зайнять облаштовуються тимчасові майданчики для тренувань з бадмінтону із застосуванням підручних засобів та всі відвідувачі забезпечуються інвентарем для гри. Із настанням осені, зими та весни організація занять та тренувань є під загрозою з огляду на несприятливі погодні умови. Звертаємося до міської влади м. Кременчука із проханням у вирішенні питання термінового надання зручного з точки зору розташування та облаштування приміщення для занять бадмінтоном в осінній, зимовий та весняний період (це може бути приміщення спортзалу школи з високою стелею або щось схоже за параметрами). Це не потребуватиме виділення значних коштів з міського бюджету, оскільки для цього не потрібно фінансування будь-якого будівництва, забезпечення інвентарем тощо. Завдяки цьому в м. Кременчук почне розвиватися такий чудовий вид спорту як бадмінтон, що буде сприяти зростанню здорового покоління дітей та молоді і, можливо, в майбутньому подарує Україні нових чемпіонів світу та олімпійських чемпіонів з резерву молоді нашого чудового міста.