Про місце розташування гірок для катання підлітків
Як і багато жителів нашого міста, я сама часто прогулююся центральною вулицею нашого міста і складно не звернути увагу на підлітків та дітей, які катаються на гірках розміщених на площі Незалежності. При цьому площа з одного боку є місцем для стоянки автомобілів працівників адмімнітсраціі, з іншого боку місцем для стоянки авто відпочиваючих в ресторані і хто просто приїхав на прогулянку та по справам. Діти і підлітки при катанні на гірках змушені перетинати проїжджу частину по якій інтенсивно рухаються автомобілі в обидві сторони Бульвару Пушкіна. Не рідко доводиться бачити як автомобілі проїжджають по Б. Пушкіна та й по самій площі сигналять, об'їжджають, коли і різко зупиняються перед дітьми запобігаючи наїзд. Я вважаю, що дана територія не пристосована як спорт майданчик для підлітків, в першу чергу з точки зору безпеки, тому що знаходиться на проїжджій частині. І для подібних заходів необхідно організувати окрему територію, безпечнішу ніж просто на проїжджій частині, обов'язково подалі від автотранспорту, інакше хто буде нести відповідальність за нещасний випадок.