Спрямувати 10 мільйонів гривень платників податків на медицину й освіту, а не на агітацію
12 грудня на сесії міськради депутати будуть розглядати питання про виділення КП «Кременчуцька телерадіокомпанія» 18 мільйонів гривень, аби в новому році на ці кошти запустити проект безкоштовної роздачі жителям газети “Кременчуцькі новини” накладом 44 тисячі примірників. Якщо депутати проголосують «За», то це погіршить соціально-економічну ситуацію в Кременчуці, бо в нашому місті дуже багато важливих проблем, які потребують грошей і негайного вирішення. Якщо у міському бюджеті є зайві мільйони гривень, то в такому випадку за них краще купити нові стільці та парти в наші навчальні заклади, закупити медичне обладнання — той же апарат УЗД класу експерт для міської дитячої лікарні та вкласти їх у ремонт тротуарів і доріг. Вимагаємо від міського голови Віталія Малецького, аби він відмовився від намірів друкувати через КП “КТРК” безкоштовну газету, але знайшов більш обгрунтоване застосування коштам платників податків.
Уважно розглянувши Вашу петицію від  02.12.2019 року  повідомляємо, що рішення «Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради  від 22 грудня 2016 року «Про затвердження міської Програми сприяння розвитку інформаційної діяльності КП «Кременчуцька міська телерадіокомпанія» та Редакції офіційної газети Кременчуцької міської ради «Вісник Кременчука» на 2017- 2021 роки» було прийняте більшістю депутатів на пленарному засіданні XL сесії Кременчуцької міської ради VII скликання.  У результаті поіменного голосування із 41 присутнього на сесії депутата 33 проголосувало «3А» дане питання.
Крім того, на пленарному засіданні XL сесії міської ради VII скликання прийнято рішення «Про місцевий бюджет на 2020 рік», де зазначені усі статті витрат з місцевого бюджету.
Більш докладно з рішеннями міської ради, а також з результатами голосування по кожному з них можна ознайомитися на офіційному вебпорталі Кременчуцької міської ради (https://www.kremen.gov.ua/).

Заступник міського голови                                                         Р. ПРОЦЕНКО