Відновити курсування автобусу за маршрутом № 26 (вул.А. Герасимовича - ПАТ «Укртатафта»)
Просимо розглянути можливість відновлення щоденного руху автобусним маршрутом за № 26 (вул.А.Герасимовича - ПАТ «Укртатафта»). Відновлення зазначеного маршруту мало б на меті посприяти додатковим зручностям мешканцям Правобережжя. Транспортне сполучення із основною частиною міста є пріоритетним питанням для населення Крюкова, саме через наявність потужних підприємств та значну кількість населення, які мешкають та працюють у цій частині міста. Актуальне та гостре питання для населення Крюкова, які працюють на Кременчуцькому НПЗ, а також для населення лівобережної частини Кременчука, задіяних на роботах на сталеливарному й вагонному заводах. Мешканці Крюкова вимушені відчувати незручності та користуватися двома транспортами із пересадками щоб дістатися на роботу, а також на навчання до педагогічного, медичного коледжів. Для багатьох це додаткове навантаження на бюджет родини, додатковий стрес, витрачання часу. Можна розглянути одним із варіантів, щоб зазначений маршрут не дублював інші маршрути по місту, запропонувати курсування чітко за графіком. Мешканці міста неоднократно зверталися до влади с питанням відновлення маршруту, але влада не вирішує це питання. Просимо почути мешканців району і повернутися до них обличчям. Пашнєв Дмитро Іванович