Красиве місто - щасливі люди
Все, що Вас оточує, має великий вплив на ваш настрій, натхнення і самопочуття. Пропоную 4 дії, які змінять зовнішній вигляд міста - вони реальні і не вимагають мільйони бюджетних коштів. 1.Демонтувати всі закопані автомобільні шини по місту і відправити їх на переробку. Погодьтеся, радянська народна творчість немає ніякого відношення до естетики, а лебеді з шини і пальми з пляшок виглядають сумно + вони встановлені несанкціоновано, до того ж це не екологічно та небезпечно для ваших дітей. 2.Створити указ в якому забороняється встановлювати балкон такого кольору якого хочеш, це має бути або білий колір, або колір який відповідає кольору фасаду будинку в якому він встановлений (можливо регулювати це питання через архітектурний відділ міста). Вийдіть зі своєї хрущовки і погляньте на неї, уявіть якщо всі балкони були б білі або одного кольору. Як Вам? (Звісно балкони встановлені до указу не чіпати.) 3.Закопати всі погріба біля багатоквартирних будинків, які були викопані незаконно, та демонтувати гаражі, які також встановлені самовільно. Пройшли часи коли потрібно було зберігати овочі, а руїни залишились і навіть несуть небезпеку. А хто за це буде відповідальним? 4.Змусити фірми які прокладають мережі тв та інтернету не виводити кабель через дах (тобто ззовні) і змусити їх ховати кабель в спеціальний кабель-канал "коробку" всередині приміщення та ззовні. Зараз модно говорити "Україна - це Європа", так ось в Європі не дозволили-б пробити дірку в стіні (наскрізь) і встановити жмут проводів, на яких можна білизну сушити. Звісно існує чимало проблем, які також потребують уваги, наприклад: реклама в місті і вивіски магазинів, але це окрема важка тема. Вірю, що міська влада Кременчука прогресивна і в змозі зробити зміни, які ніхто до цього часу не робив в Україні, а також вірю в жителів міста Кременчук, які люблять своє місто і готові підтримати радикальні зміни щоб стати щасливішими. Повторюю - все, що оточує Вас і ваших дітей, впливає на ваш креатив, почуття прекрасного, задоволеність життям.