Припинити випуск газети “Кременчуцькі новини”, спрямувати кошти на медпрепарати та обладнання для протидії коронавірусу.
У ситуації, коли загроза коронавірусу змінила життя міста, вважаємо, що Кременчуцька міська рада повинна витрачати бюджетні гроші лише на першочергові потреби. Зараз міська влада звертається до бізнесу, діяльність якого й так йде “в мінус”, і бізнес все одно фінансово допомагає лікарням. Люди мобілізуються, переглядають пріоритети, відмовляються від забаганок і думають про головне — збереження здоров'я і життя. Але починати кременчуцькій владі слід із себе: замість витрат на піар спрямувати гроші на потреби охорони здоров’я кременчужан. Тому вимагаємо зупинити витрачання коштів на друк і розповсюдження газети “Кременчуцькі новини”, а зекономлені кошти перерозподілити на потреби медицини. Тим більше, що Держаудитслужба зобов'язала КП “Кременчуцька телерадіокомпанія” розірвати договір на 9,3 млн.грн через виявлені порушення. У березні за газету з бюджету Кременчука вже сплачено понад 700 тисяч гривень. Ці гроші вкрай необхідні сьогодні на медпрепарати та обладнання. Шановний мер і депутати, забудьте про вибори завтра, думайте про людей сьогодні!