Встановлення нових зупинок громадського транспорту (не зі скла) у єдиному стилі
Вже декілька років в місті представниками виконавчого комітету Кременчуцької міської ради наполегливо встановлюються зупинки громадського транспорту зі скла. ЗМІ міста, а також просто кременчужани регулярно пишуть про те, що то в тому, або в тому місці знову і знову розбили зупинку. Лише сьогодні написали, що одна із таких зупинок розбита вщент. Натомість представники виконавчого комітету знову і знову виділяють кошти з міського бюджету м. Кременчука на постійне її відновлення (по суті - нове встановлення). В той час, коли можна вже було давно розробити план по заміні зупинок громадського транспорту, замовити нормальні та комфортні зупинки (не зі скла) і виділити на це кошти лише 1 (один) раз. Також в кременчужан є претензії до зупинки громадського транспорту, яка встановлена на зупинці "Центр". Особливо взимку жителі часто висловлюють нарікання на ці сидіння, адже вони цілком із металу, а тому у холодну пору року, ними користуватися неможливо. Саме тому важливо, щоб зупинки були у єдиному стилі та були комфортними, і не зі скла. Підтримайте цю петицію. Просимо встановити нарешті в Кременчуці гідні зупинки!! А не такі, як на Вадима Пугачова (Герой України).