Відкрити громадські туалети в парках та місцях скупчення людей в місті Кременчук
ПРОХАННЯ Відкрити громадські туалети! Оскільки у зв’язку з пандемією є обмежений доступ до громадських вбиралень, їх по місту аж одна, а також до вбиралень у закладах харчування, усі, хто прогулються містом або пересуваються містом по справах, змушені справляти нужду в непристосованих для цього місцях, гадаю фотофіксації ви бачили в одній з соц. груп міста (х.кременчук). Зокрема, почастішали випадки використання під'їздів і подвір'ї замість туалетів. Це впливає й на роботу комунальних служб. Працівники котрі обслуговують будинки, скаржаться, що змушені ледь не щодня прибирати під’їзди від екскрементів. Ми, мешканки та мешканці міста Кременчука занепокоєні ситуацію відсутності громадських вбиралень, адже це позбавляє можливості реалізувати базову фізіологічну можливість в гідний і неконфліктний спосіб. Вимагаємо строрити та відкрити вбиральні й запобігати надалі виникненню подібних ситуацій, зробити їх безкоштовними, поки вбиральні громадських закладів не працюють, та й надалі утримувати ці місця для відвідування громадян!