Продовження роботи міського електротранспорту у вечірній час, по вихідним і робочим дням!
Електротранспорт в нашому місті в останні роки відіграє основну роль в міських пасажирських перевезеннях, наше місто чи не єдине в Україні де повністю оновлений пасажирський парк тролейбусів. Але не зважаючи на усі заслуги, організація руху бажає бути кращим, особливо в вечірні години . Тролейбусні маршрути пролягають по основних артеріях міста, і мали б в свою чергу повністю забезпечувати кременчужан в перевезеннях з самого ранку до пізнього вечора, і бути опорним транспортом для містян не в залежності чи то робочий чи вихідний день, і от пори року! Прошу розглянути можливість організувати роботу основних тролейбусних маршрутів наступним чином: №1 продовжити до 22-00 в обох напрямках. №3-Б продовжити рух до 22-00 в обох напрямках. № 2(5) починати рух з 05-30 в обох напрямках, з 22-00 до 23-30 з інтервалом 30 хвилиин. Справа в тому що в даний час особливо в вихідний день, тролейбуси взагалі не відіграють ніякої ролі в міських перевезеннях в вечірній час. Маршрут №3-Б після 18-00 взагалі має інтервал в 1 годину, так як на маршруті залишається всього 2 тролейбуси, що є не допустимим та не конкурентно спроможним, і це в той час коли в центральній частині міста найбільша концентрація місць відпочинку. Багато супермаркетів, об’єктів розважальної сфери працюють до 23-00, на залізничному вокзалі в цей час жвавий пасажиропотік за рахунок прибуття і відправлення київських поїздів. Прошу довести транспортну революцію в нашому місті до логічного кінця, та навести лад в організації руху у вчерній час, так як електротранспорт в нашому місті один з найкращих в Україні, і повинен забезпечувати потреби в перевезеннях по своїх основних маршрутах в повному обсязі.