Регулювання руху транспорту на Крюківський міст з правобережжя
Вже тривалий час в період з 7 до 9 години ранку буднього дня на перехресті перед Крюківським мостом зі сторони Крюкова спостерігається великий затор по причині повільного трафіку при підйомі на міст (в значні мірі від перехрестя до першого, і в помірній мірі до третього стика), при цьому виникає велике скупчення автомобілів як тих хто рухається по головній дорозі в сторону на міст, так і тих що під’їжджають до мосту з другорядних доріг, які нехтуючи правилом проїзду перехресть створюють аварійні обстановки, в т.ч. створюючи ДТП, чим ще більше ускладнюють роз’їзд на даній ділянці. Під час капітального ремонту стиків в минулому році на тому місті був встановлений світлофор, який дещо полегшував роз’їзд, але комусь з керманичей міста прийшла думка що він там зайвий, тому після ремонту він був демонтований. Поліція, що часто сидить в засідці біля човнової станції по вулиці Чумацький шлях, на цю проблему абсолютно не звертає увагу, бо зайнята вичікуванням фур і вантажівок, що з’їжджають з мосту. Була надія на встановлені камери спостереження, що дивляться на дане перехрестя, але, як на диво, даний затор там не бачать, так як нічого зі сторони поліції там не робиться. Інколи бувають разові акції, і черговість проїзду на даному перехресті регулює регулювальник, ЗНАЧНО полегшуючи роз’їзд, особливо автомобілям що рухаються з другорядної дороги. На підставі вищевикладеного прошу терміново розглянути питання про РЕГУЛЯРНЕ регулювання руху регулювальником в години пік (в т.ч. опираючись на оцінку трафіку по встановленим камерам на перехресті), або принаймі з 7 до 9 години ранку до вирішення питання регулювання проїзду на даному перехресті. Прошу водіїв і мешканців міста підтримати цю петицію. Дякую.