Організація навчального процесу в міських закладах освіти міста Кременчук
24 лютого 2022 року збройні сили Російської Федерації нахабно вторглися на територію України. Того ж дня президентом України підписаний Указ № 64 "Про введення воєнного стану в Україні". Ми, громадяни України, мешканці міста Кременчук, зберігаємо спокій, уникаємо панічних настроїв та віримо в нашу ПЕРЕМОГУ! Однак, ситуація, що склалася в державі, все ж негативно впливає на емоційний стан людей, особливо дітей. Діти продовжують навчання за дистанційною формою. Навчальний процес дещо ускладнюється перебоями у зв'язку та інтернет з'єднанні, які викликані збільшенням навантаження на мережі зв'язку. Днями, на тлі ситуації в країні, МОН рекомендував запровадити в регіонах держави позапланові шкільні канікули тривалістю 2 тижні. За неофіційними даними, Департаментом освіти Кременчуцької міської ради, прийняте рішення щодо продовження навчального процесу в закладах освіти міста Кременчук. З огляду на те, що ситуація в нашому місті поки що залишається спокійною, ми, мешканці Кременчука, не заперечуємо проти продовження навчання дітей, але, з метою запобігання створенню додаткового емоційного напруження у дітей, просимо доручити Департаменту освіти запровадити у закладах освіти Кременчука деякі обмеження в навчальному процесі, а саме заборонити проведення контрольних, (самостійних, діагностувальних, тощо) робіт, а також тимчасово призупинити видачу дітям домашніх завдань. Давайте збережемо психічне здоров'я дітей та їх рідних! Дякуємо за розуміння та підтримку! Слава Україні!