Переименовать переулок Октябрьский в Осенний, а не Степана Бандеры!
Уважаемый мэр! Когда вы с коллегами проводили голосование чем вы руководствовались при выборе этого названия? Или вам позиция людей была не ясна - хотим Осенний переулок, а не Степана Бандеры! Почему вы решаете за нас??? Надеюсь жители города поддержат меня и вы пересмотрите свое глупейшее решение по переименованию. Либо Осенний - либо оставить Октябрьский на основании того, что октябрь - месяц, у нас переулок не 50-60 лет Октября, а просто Октябрьский - ни к чему не привязывающий. С таким же успехом можно назвать его Апрельский или тому подобное! Да как угодно, но не Степана Бандеры ибо это издевательство! Как нам потом в Россию к родственникам с такой пропиской ездить? Нас и таможня не пропустит.
Виконавчий комітет Кременчуцької міської ради Полтавської області розглянув Вашу петицію від 20.02.2016 щодо перейменування провулку Жовтневого на провулок Осінній, а не Степана Бандери.
Кременчуцька міська рада, її виконавчі органи та посадові особи діють лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Інформуємо Вас, що 06.04.2016 пройшло засідання комісії з питань найменування об’єктів міського підпорядкування, увічнення пам’яті видатних діячів і подій, встановлення пам’ятних знаків у місті Кременчуці (далі – Комісія), де відбулось обговорення висловленої Вами пропозиції.
Комісією прийняте наступне рішення:
- Вашу пропозицію, а також усі інші стосовно перейменування об’єктів топоніміки Кременчука розглянути у визначеному порядку на засіданні Комісії, а потім на сесії міської ради після отримання офіційної відповіді з Українського інституту національної пам’яті на запит виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області щодо розповсюдження дії Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» на наданий додатковий перелік назв кременчуцьких вулиць;
- рекомендувати Вам, як ініціатору перейменування провулку Степана Бандери на провулок Осінній, провести громадське обговорення серед мешканців названого провулку і надати, складений за результатами обговорення та підписаний протокол до канцелярії виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області за адресою: пл. Перемоги, 2, (каб. 116).
Отже, після отримання вказаних документів, Комісія повернеться до розгляду пропозицій по перейменуванню міських об’єктів топоніміки, в тому числі і до запропонованого Вами варіанту назви провулку Степана Бандери.
Дата, час і місце проведення Комісії будуть оприлюднені на офіційному веб-порталі Кременчуцької міської ради та виконавчого комітету в плані міських заходів. Засідання Комісії проходять гласно і відкрито, тому Ви і усі бажаючі можуть бути присутніми на ньому та висловити свою думку.

Міський голова                                               В.О. Малецький