Створити належні умови для перебування хворих у дитячій лікарні. Витравити тарганів!
Шановний мер! Дуже прошу звернути увагу на стан відділень у міській дитячій лікарні! Це ж просто жах! Як можна взагалі в таких умовах не те що лікуватись, а просто знаходитись там??? Таргани по всіх усюдах, а з настанням ночі ще більше їх стає! Там лікують наших дітей! Будь ласка, прийміть хоч якісь міри! Виділяйте гроші з бюджету, щоб хоча б частково почати ремонт!Залучайте спонсорів!
Розглянувши Вашу електронну петицію стосовно неналежних умов для перебування хворих у міській дитячій лікарні виконавчий комітет Кременчуцької міської ради Полтавської області повідомляє.
Ваша дитина у поточному році на стаціонарному лікуванні у міській дитячій лікарні не перебувала.
Щодо наявності тарганів у міській дитячій лікарні, то роботи по дезінсекції закладу ведуться планово. Укладено договір з ТОВ «Катарес», яке вже другий рік поспіль виконує ці роботи, використовуючи хімічні, газові методи дезінсекції для важкодоступних місць.
У 2015 році було проведено 4 етапи робіт по дезінсекції, щоквартально. У першому кварталі поточного року були проведені такі роботи у всіх відділеннях міської дитячої лікарні (хірургічне, травматологічне, педіатричне відділення, відділення старшого віку, відділення денного стаціонару соматичного профілю, харчоблок та роздаткові кімнати).
Адміністрацією міської дитячої лікарні постійно ведеться робота щодо створення належних умов перебування хворих дітей на стаціонарному лікуванні в закладі. Проводяться як поточні, так і капітальні ремонти відділень та допоміжних приміщень, про що повідомляють засоби масової інформації.
В умовах обмеженого фінансування виконується все можливе для поліпшення умов перебування пацієнтів. Так у 2016 році запланований капітальний ремонт приймального відділення.

Міський голова                                                В.О. МАЛЕЦЬКИЙ