Встановлення дитячого майданчика в парку "Крюківський"
Кожен день в парку "Крюківський" багато гуляють мам з маленькими дітьми. В парку немає жодних розваг для дітей. Також всі ловочки зломані, з них стирчать іржві цвяхи. Просимо Вас в парку "Крюківський" встановти ОМРІЯНИЙ дитячий майданчик для наших діток та навести лад з лавочками. Наші дітки на це заслуговують!!!!!!!!!!!!
Розглянувши Вашу електронну петицію стосовно встановлення дитячого майданчика та ремонту лавочок в парку «Крюківський» виконавчий комітет Кременчуцької міської ради Полтавської області повідомляє наступне.
У зв’язку з тим, що бюджет на 2016 рік вже розподілено в повному обсязі, за бюджетні кошти встановлення дитячого майданчика в парку «Крюківський» не передбачено. Проте, ведеться робота щодо залучення інших джерел фінансування для вирішення цього питання.
Щодо ремонту лавочок в парку «Крюківський» то за інформацією КП «Благоустрій Кременчука» матеріали для їх ремонту вже закуплені. Наразі розпочато їх ремонт та фарбування. Встановлення відремонтованих лавочок планується з 06.06.2016 року по 25.06.2016 року.

Міський  голова                                                                 В.О. МАЛЕЦЬКИЙ