Дорога на Краснознаменку
Уже который год ездим на дачу в Майбородовку, дорога проходит через Краснознаменку. Хотя назвать это дорогой не возможно!!!!!! Это танкодром, последствия бомбежки - не иначе. На развилке построена АЗС, возле нее тоже не проехать. Неужели нет возможности заставить хозяев АЗС привести в порядок прилегающую территорию? В Краснознаменке хотя-бы грейдером срезать эти "горбы" на дороге!!! После дождя вообще ездить НЕВОЗМОЖНО!!! Машины уже по тротуарам пытаются "пролезть", жители на тротуарах и шины вкапывают, и лавочки ставят, и деревья сажают. Хоть кто-нибудь обратите внимание на этот участок дороги!!!!!!!!!
На Вашу електронну петицію з питання незадовільного стану дорожнього покриття с. Червона Знам'янка виконавчий комітет Кременчуцької міської ради Полтавської області повідомляє наступне.
Зазначена Вами дорога знаходиться поза межами міста Кременчука, не обліковується на балансі комунальних підприємств. Згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування» Кременчуцька міська рада є органом місцевого самоврядування і ніякого відношення до вирішення селищних питань не має, а вирішує проблеми тільки на території міста. Використання коштів з місцевого бюджету на інші об'єкти, відповідно до ст. 119 Бюджетного кодексу вважається нецільовим. За порушення бюджетного законодавства визначено адміністративну відповідальність.
Додатково повідомляємо, що виконавчий комітет Кременчуцької міської ради Полтавської області звернувся до голови Кременчуцької районної ради з проханням вжити заходів   щодо ремонту проїжджої частини дороги до села Нова Знам’янка (с.Червона Знам’янка).
Заступник міського голови                                  Д.В. КРАВЧЕНКО