Будівництво безкоштовного та доступного для всіх бажаючих спортивного комплексу «Street Fight »
Шановний Віталію Олексійовичу! Спорт є ефективним засобом фізичного виховання. Його цінність визначається стимулюючим впливом на поширення фізичної культури серед різних верств населення, і в цьому плані спорт має міжнародне значення. З метою популяризації , розвитку спорту,та заохоченню підліткового покоління до фізичної культури і спорту у м.Кременчуці, Згідно УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №42/2016 Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність - здоровий спосіб життя — здорова нація" , звертаемося до Вас с проханням : 1.виділити земельну ділянку для будівництва спортивного комплексу «Street Fight » ( фото 1, 2, 3); «Street Fight - це соціальний проект загальнодоступного і безкоштовного спорту для всіх бажаючих. Це професійний критий ринг під відкритим небом з обладнанням для занять фактично з усіх видів єдиноборств,плюс тренажери з функціонального тренінгу. 2.Виділити кошти з міського бюджету для будівництва спортивного комплексу «Street Fight ».
На  Вашу електронну петицію щодо  виділення земельної ділянки та коштів з міського бюджету для  будівництва спортивного комплексу «Street Fight» виконавчий комітет Кременчуцької міської ради повідомляє наступне.
Відповідно  до Земельного кодексу України  надання в користування земельних ділянок  суб’єктам    господарювання  та набуття їх в користування можливо виключно на  конкурентних засадах.
У зв’язку  з обмеженим  фінансовим  забезпеченням комунальних закладів,   установ та організацій соціально - культурної  сфери  виділити  кошти  з  міського бюджету  у  2016 році  для будівництва спортивного  комплексу «Street Fight» немає можливості.
Питання фінансування будівництва і облаштування сучасних  багатофункціональних  спортивних майданчиків  буде розглядатись під час формування проекту міського бюджету на 2017 рік.

Міський голова                                                            В.О.МАЛЕЦЬКИЙ